Snickare i Partille

Snickare i Partille

Vi som Snickare i Partille utför arbeten mot privatpersoner och företag. Vi arbetar inom dom flesta miljöerna som t.ex villa, lägenhet, butik, kontor och fastighet. Vi anser att inget arbete är för litet eller stort för oss.

Det kan vara från att byta ut gångjärnen på ett dörr till att renovera eller bygga nytt hus eller fastighet. Som ett kunskapsföretag vet vi att vi kan lösa ditt projekt.

Kunskap och erfarenhet

Vi på Snickare i Partille har genom vår erfarenhet och kunskap vetskapen att vi kan utföra ditt arbete. Oavsett om det är ett litet eller stort sådant, vi anser att varje arbetstillfälle är något positivt och hanterar varje kund som viktig. För våra kunder rekommenderar vi kontakt via mejl eller att man fyller i kontaktformuläret så återkopplar vi så snabbt vi kan. Vi planerar tillsammans in ett besök så kommer vi ut på plats och besöker er.

Vi lyssnar och går igenom vad det är ni vill att vi skall göra. Vi ger tips och många förbättringsförslag och tillägg. Vi lämnar gärna optionspriser på tilläggen, vi vet genom erfarenhet att beslut av omfattning av projekt måste ta lite tid. För oss som Snickare i Partille är ordningen högt på agendan.

Vi vill att det skall vara rent och snyggt på arbetsplatsen efter arbetsdagen, för våran trivsel, våra underleverantörers trivsel och våra kunder. Struktur och ordning är första steget mot ett lyckat projekt. Vi innehar en miljöpolicy men även en kvalité och vi arbetar efter dem. Vi vill vara ditt självklara val som Snickare i Partille.

INTERFACE DESIGN
Focused on cross platform design to ensure a seamless customer experience
UX DESIGN
Skilled at creating unique custom interfaces for an unparalleled user interest
MOBILE APPS
Extensive experience in both iOS and Android APP Development

Snickare i Partille

Detaljerna

Vi som Snickare i Partille vet att resultatet sitter i detaljerna. Att ett arbete skall gå från att vara okej till att det skall bli bra. Det viktigaste för oss att börja i rätt ände, t.ex att täcka arbetsytan och den är ren för att börja arbeta på. Att vi har skapat ett bra kommunikation mellan er och oss som Snickare i Partille är viktigt för oss.

Om kommunikationsvägarna är enkla för oss både kommer automatiskt en bättre kommunikation att ske. Vi ser gärna att det mesta sker via mejl då vi har våra externa serverar där vi lagrar all information angående pågående projekt. Det gör att vi enkelt kan del den med er, våra underleverantörer eller personal. Vi tar gärna helhetslösningen på projektet och löser med underentreprenörer.

Det gör att ni enbart behöver kommunicera med oss, enkelt smart och lätt. Vi har många års erfarenhet som Snickare i Partille och vi har lärt oss vilka företag vi skall arbeta tillsammans med i den möjligaste mån. Vi arbetar t.ex med J2 Elteknik AB som är utsätt till det företag i Sverige med dom nöjdaste kunder 2015 & 2016.

Tveka inte att kontakta oss.