Renovering Partille

Renovering Partille

När du skall renovera måste du börja med exakt hur skall du göra för att din renovering skall bli kostnadseffektiv. Helt oberoende hur stor eller liten budget du har för att utföra ditt projekt. Underlag och fundering från dig som kund för att vi skall kunna räkna på ditt projekt. Hur stora fria händer du ger oss är självklart helt upp till dig. Vi tror att genom bra samarbete och kommunikation kan vi uppnå det resultatet du söker med din Renovering Partille.

Info@snickarepartille.se

Snickare Partille (SP) ägs av J2 Group AB

Vad vi kan erbjuda dig och din Renovering Partille

Renovering Partille

Vi arbetar med renoveringar åt både privatperson och företag. Det är allting från att bygga om ett räcke på en trappa till att helrenovera en lokal, fastighet eller bostad. Det finns inget projekt som är för litet eller stort, vi skall kunna erbjuda våra kunder det som söker efter. Behöver du hjälp med funderingar eller möjliga lösningar är vi där genom hela processen. 

Dokumentation

Att hålla ledet så kort som möjligt använder vi oss av externa servrar för att snabbt kunna förmedla vidare information mellan kontoret och kund till arbetarna. Därför tycker vi att så mycket kommunikation man kan skall vara skriftligen genom mejl. Informationen kommer inte bort och det är enklare för både våra kunder och oss som företag att hålla koll på vad som är överenskommet. 

Egenkontroll

Vi har som krav om man skall jobba för oss på projekt att man skall fylla i egenkontroller under byggnation. Allting för att kunna säkerställa i den möjligaste mån att inget skall bli fel. Det gör att du som kund kan känna dig säker på att använda oss till din renovering. 

Under entreprenörer

Vi har alla yrkeskategorier ni behöver till er renovering. Vi har starka samarbeten med duktiga yrkesmän. Vi har byggt upp ett nätverk av duktiga företag som vi vet kan leverera bra resultat till konkurrenskraftiga priser. Vi har allting från målare till ventilationare. Vi försöker i möjligaste mån samarbeta med samma företag så ofta vi får möjlighet för att säkerställa det bästa resultatet. Vi arbetar t.ex med Sveriges kundnöjdaste elföretag i form av J2 Elteknik AB.

Leverantörer

Likväl som med våra under entreprenörer arbetar vi på samma sätt med våra leverantörer och grossister. Vi försöker i den möjligaste mån förlägga dom flesta inköpen på samma ställe. Det är för att kunna garantera leveranssäkerhet och bra inköpspriser. Vi har mer att säga till om och vi kan erbjuda våra kunder väldigt starka konkurrenskraftiga priser.

Personal

Vi har personal som både är yrkeskunniga med engagemang. Dom har kunskaper att kunna utföra era projekt och komma med förslag och förbättringar. Att kunna utföra ett arbete bra är viktigt för oss, vi lever i en liten bransch där dåliga omdömen färdats snabbt. Vi försöker hela tiden utbilda och utveckla våran arbetskompetens för att ligga i framkant. Allt för att kunna utföra dom bästa lösningarna till er renovering. 

Anbud

Vill ni att vi kommer och lämnar pris på er renovering? Gå in på kontakta oss gärna via mejl så återkopplar vi med ett tidsförslag eller om ni anger det direkt när ni skickar in förfrågningen. Vi lämnar konkurrenskraftiga priser och kvalité. Vi tror att vi kan vara med och göra er renovering till ett lyckat projekt.

Öppettider

Vi arbetar mellan 07:00-16:00 och är anträffbara under dem tiderna. Är det något ni vill utanför arbetstider? Mejl är det bästa sättet, info@snickarepartille.se. För att motverka stress på dom anställda har vi som policy att stänga av telefonerna efter arbetstid för alla trevnads skull. Vi hoppas och tror att vi kommer bli era snickare.