Kök Göteborg

Kök Göteborg

Låt oss vara med ut utforma ditt kök Göteborg. Viktigt att tänka på när du skall byta kök är att allting ser bra ut innan du börjar demontera det. Vattenskador, VVS, elarbete därför tycker vi ni skall låta oss demontera. Så inga tråkigheter behöver hända vid ett senare tillfälle. 

När det kommer till ditt nya kök Göteborg så monterar vi alla olika slags kök. Vi kan leverera köket och lägga det med i priset om ni önskar eller bara montera det köket ni har köpt. 

Tillsammans med oss kan ni njuta av ert kök länge.  Vi gör så ni ser hela omfattningen av installationen så ni kan göra dom bästa valen för ert Kök Göteborg.

Info@snickarepartille.se

Snickare Partille (SP) ägs av J2 Group AB

Vad kan vi erbjuda er inom Kök Göteborg?

Helhetslösning

Vi kommer ut med alla yrkeskategorier ni behöver för er renovering av köket. Vi tar hand om kommunikationen och ni kan vara lugna och veta att vi har kontroll över eran renovering. Tillsammans med våra duktiga under leverantörer kan vi skapa det resultatet ni vill. Vi arbetar t.ex med Sveriges kundnöjdaste elföretag i form av J2 Elteknik AB.

Anpassning

Vi ser till att ert nya kök får plats och bygger ihop lådorna och det behövs. Vi går igenom vad det är ni vill skall ingå i priset. Kommer köket färdig monterat eller i delar är en viktigt del när det kommer till kök. Skall rummet se ut likadant? Står allting på samma plats som det gjorde innan. 

VVS

När det kommer till VVS företag har vi goda samarbetspartners som utför arbeten med oss. Dom har alla intyg man behöver för att kunna arbeta med VVS i Sverige. Vi kopplar in era blandare och kopplar ur vattnet vid demontage. Är det så att det sitter ballofixer eller saknas det, lugn våra duktiga VVSare löser det för er.

Kakel

När det kommer till kakel så kan ni själva köpa det eller så kan det ingå i vårt pris. Vi har väldigt bra samarbete med kakel butik som ni kan åka ner och titta på vad ni skulle vilja köpa. Dom berättar era priser i butiken med våra rabatter så ni kan hitta något som passar er plånbok. Det skall vara enkelt att arbeta med oss.

El

När det kommer till el brukar man behöva anpassa det nya köket. Dom nya köket och deras vitvaror drar mer effekt än vad det gamla gjorde. Det är även så om man måste dra nya saker att vi måste sätta in Jordfelsbrytare. Ni kan vara lugna våra duktiga samarbetspartners löser det för er. Är det något annat ni behöver så säg bara till så lämnar vi pris på det också, kanske så att ni vill göra taket samtidigt och vill både få taket monterat och möjligtvis några LED spotlights?

Egenkontroll

Alla arbeten vi utför finns det egenkontroll på och det gäller även ert kök. Det är så många saker inblandade i köket, konstruktion, vvs & el på en liten plats därför behöver vi säkerställa att allting görs på rätt sätt. Och genom våran egenkontrollplan så lämnar alla underleverantörer egenkontroller på arbetet hos oss, det är nämligen ett krav för att få  arbeta för oss.

Övrigt:

Funderingar?

Har du några funderingar tveka inte att fråga oss. Bättre att fråga en gång för mycket än en för lite. Dra iväg ett mejl till oss så återkopplar vi så snabbt vi kan. Info@snickarepartille.se

Öppettider

Vi har öppet mellan 07:00-16:00 efter arbetstid hänvisar vi till mejl. Vi har det som policy på företaget för att motverka den ökade stressen i branschen.