Byggföretag

Byggföretag

Vi är kunskapsföretag inom snickare och byggnads. Vårt fokus är våra kunder det gör oss inte speciella men våra kunder talar för sig själva. Vi utför arbeten inom entreprenad, rot och villa. Vi arbetar mot privatpersoner likväl mot företag. Vi är verksamma i Göteborg med omnejd, alla stora orter omkring Göteborg. Vi vill vara ditt självklara val inom byggnads. Vi lämnar pris på helhetslösningar eller på rena utförande arbeten. Inget arbete är för litet eller stort.

Tel: 0735-11 27 98

Snickare Partille (SP) drivs av Erikssons Byggtjänst AB

Vi levererar resultat med kommunikationen i fokus. Vi är inte rädda för utmaningar, Mathias Eriksson

Vad kan vi som byggföretag kan erbjuda dig:

Privatperson

Vi utför hela tiden arbeten mot privatpersoner i allting från att bygga ett badrum, kök eller altan. Till att göra större projekt som utbyggnader eller nybyggnationer. Vi har funnit att det viktigaste för oss är att vara tydliga, raka och transparenta för att genomföra projektet så enkelt och smidigt som möjligt för alla inblandade parter. Vi tror på samarbete mellan oss företag och dig som kund. Genom att anlita oss har du införskaffat dig en partner som månar om dig som kund inte bara i skrift. 

Företag

Likväl som med en privatperson är vårt fokus på samarbete. Att utföra dom arbetsuppgifter, entreprenader eller service som vi blir anlitade för att utföra. Genom våran digitala hantering av arbetsorder till tider kan vi på ett transparent sätt arbete tillsammans med dig som kund. Även förtydliga och informera om du har några funderingar, från allting som material val till arbetstiderna. Vi tror på samarbete mellan dig som kund och oss som företag.

Anbud

Vi räknar på dom flesta projekten. Allting från en liten altan till en entreprenad. Vi anser att varje arbetstillfälle är lika viktigt och att ett gott rykte kommer man långt med. Vi kommer gärna ut till dig som kund och presenterar oss och lämnar pris på det du vill få en prisuppgift på. Genom att välja oss anlitar du ett byggföretag som bryr sig om dig.

Dokumentation

Vi är noga med våran dokumentation och tycker det är viktigt för både oss och dig som kund. All information om pågående projekt finns sparade på server som alla våra anställda kommer åt. Allting för att hålla kedjan så snabb som möjlig från beslut till utförande. Det gör att du som kund kan vara lugn om du anlitar oss som ditt byggföretag.

Leverantörer

Vi som byggföretag arbetar aktivt för att vara verksamma med dom bästa leverantörerna. Vad är då dom bästa leverantörerna? Det är företag som vi arbetar med hela tiden. Vi lägger våra inköp på samma ställe för att öka volymen hos ett företag för att vi skall kunna både hitta ett bättre samarbete och prisbild. Desto mer konkurrenskraftiga vi som byggföretag kan vara desto gladare blir våra kunder att använda oss.

Helhetslösning

Vi som byggföretag har knutit till oss dom vi vill arbeta tillsammans på projekten. Därför kan du vara lugn att du får kompetent personal till din arbetsplats. Vi har alla yrkeskategorier som behövs på en arbetsplats. Vi har likväl som leverantörer samma tänk när det kommer till branschföretag. Vi har flera olika val av varje kategori men vi brukar till det mesta arbeta med samma företag för att det funkar. Vi arbetar till exempel med Sveriges kundnöjdaste elföretag i form av J2 Elteknik AB.

Referenser

Vi har många olika referenser och projekt. Ifall du vill se några referensprojekt eller bilder från ett utfört arbete, tveka inte att kontakta oss angående ärendet. Även detta är ett sätt för oss att vara transparenta mot våra kunder. Vi vill vara ditt självklara val av byggföretag och snickare.

 

 

Egenkontroll

Vi som byggföretag har som krav att varje företag som arbetar med oss arbetar med egenkontroller. Det är viktigt för hela projektet att vi hela tiden gör stickprov på arbetsmoment vi har utfört. För att säkerställa ett gott resultat och att ni som kund kan vara lugna med att använda oss. Vid förfrågan skickar vi dessa till dig som kund.