Badrumsrenovering Partille

Badrumsrenovering Partille

Vi har kompetensen och yrkesstoltheten för att utföra din Badrumsrenovering Partille. Vi gör hela tiden badrum och vi vet att vi kan få det resultatet du är ute efter. Vill du att vi skall stå för inredningen också? Inga problem vi löser det. Vill du köpa inredningen och vi montera den? Inga problem vi löser även det. Låt oss med vår engagemang och kunskap utföra ditt badrum. Vi innehaver alla certifikat som behövs för din Badrumsrenovering Partille.

Info@snickarepartille.se

Snickare Partille (SP) ägs av J2 Group AB

Badrumsrenovering Partille

Pris

Vi kommer gärna ut till dig och kollar på ditt badrum för att lämna ett kostnadsförslag. Beskriv så noga du kan för exakt hur du vill att ditt badrum skall bli så löser vi uppgiften åt dig. Vi utför även badrum på löpande räkning ifall du som kund tycker det är bättre. Vi kan även lämna budget pris och arbeta löpande mot budgeten. Det är du som kund som dikterar hur du vill att ditt arbete skall se ut. 

Helhetslösning

För att du som kund skall tycka badrum´s projektet är så enkelt som möjligt så arbetar vi enbart med helhetslösningar. Vi ansvarar för hela installationen av ditt badrum från rivning, nya väggar, vvs och el, kakel. Det är för att det är enklast för oss som företag att hantera projektstyrningen och hålla i deadline datumet. Ditt badrum med våran helhetslösning kommer bli ett lyckat projekt.

Kakel

Samma som inredningen så kan vi stå för kaklet eller om du som kund vill välja det själv. Inga problem vi löser så klart båda alternativen. Skulle du som kund att kaklet skall ingå i priset kommer du få möjligheten att besöka en av våra samarbetspartner och deras butik för att välja ut kakel. Dom kommer även i butiken påtala för dig vad kaklet kostar så du hittar rätt pris kategori. Genom våran erfarenhet kommer ditt badrum bli som du vill.

Inredningen

Vill du köpa din egen inredning eller vill du att vi skall köpa den. Det spelar ingen roll för oss, det har blivit mer och mer vanligt att vi monterar inredning som köpes av kunden. Spara all information angående mått och hur inredningen ser ut så vi vet hur och var infästningar kommer. Kan även vara väldigt viktigt för VVS och El. 

El

När det kommer till elinstallationen så ser vi över vad du vill få utfört när vi kommer på besök hos dig. Det är viktigt för oss att veta hur du har tänkt med din belysning i badrummet. Spotlights? Plafonder? Ledlist? Porslinssocklar? Är det uttag i kommoden eller vill du ha ett uttag på väggen? Dom elinstallatörerna vi arbetar med har alla behörighet och det kan du titta upp hos elsäkerhetsverket.se. Vi använder till möjligaste mån J2 Elteknik AB vid våra badrum´s installationer. 

VVS

Dom företagen vi anlitar inom VVS har alla säkervatten och vi lämnar givetvis ett intyg när badrummet är klart. Om du vill att allt porslin, armaturer och blandare skall ingå i anbudet så är det inga problem för oss. Vill du köpa materialet själv till ditt badrum så utför vi det också. Projektstyning och planering med underleverantörer sköter vi så du kan luta dig tillbaka och få det badrummet du vill.

Referens

Vi har väldigt många referens arbeten om ni skulle vilja se dessa. Vi har flera bilder på projekt från början till mål. Vi utför badrum i alla miljöer allting från kontor, villa till lägenheter. Tveka inte att fråga oss om ni vill se våra referensprojekt. 

 

Öppettider

Vi har öppet mellan 07:00-16:00. Det gäller både kontoret och snickarna. Vi har som policy att man lägger ifrån sig telefonen efter arbetstid p.g.a motverka stress inom företaget. Efter arbetstid når ni oss lättast på mejl på info@snickarepartille.se