Altan Göteborg

Altan Göteborg

När du väl tänker bygga din Altan Göteborg så är vi helt rätt val för dig. Vi lyssnar alltid på våra kunders behov och tankar kring hur dom vill att det skall se ut. Det finns många frågor hur man skall utforma sin Altan Göteborg och det kan vi hjälpa er med. Vilket material skall altanen vara byggt av? Hur skall överliggaren se ut? Hur skall räcken se ut?

Vi kommer ut och titta på ert projekt och lämnar ett kostnadsförslag. Vi lämnar gärna optionspriser på möjliga andra lösningar så ni kan göra rätt val efter er plånbok.  Så du får din Altan Göteborg precis som du vill.

Info@snickarepartille.se

Snickare Partille (SP) ägs av J2 Group AB

 

Det vi kan erbjuda dig och din Altan Göteborg

Plats

När man skall bygga sin altan behöver man tänka på vilken plats den skall byggas. Både genom konstruktion och hållbarheten. Hur vi skall lösa plintar och vilken typ vi skall använda oss av. Skruvplint eller gjutna färdiga, eller så gjuter vi dom själva. Vi kommer lämna förslag på vilken lösning vi tycker är den bästa för ert projekt.

Trä

När det kommer till val av trä är tryckt impregnerat överlägset det mest använda men det behöver inte byta att man vill använda det för sin altan. Det finns många olika slag som går att använda och det förändrar hela intrycket av din altan. Vi kommer ge dig förslag vilket vi tycker är mest lämpligt sedan bestämmer du som kund givetvis vilket som du vill köra på.

Design

Hur har ni tänkt att eran altan skall se ut? Vi är lyhörda och lyssnar på hur ni vill att det skall se ut. Är det standard utförande? specialanpassad? Inga problem vi utför det ni önskar. Vi kommer givetvis med rekommendationer så eran altan blir så bra som möjligt. Om ni har hittat en altan som ni tycker är nära det ni vill få utfört. Glöm inte visa upp den för oss så kan man enklare diskutera detaljer. 

Kunskap

Vi har erfarna yrkesmän och kunskapen för att få utföra ert projekt. Vi har byggt många altaner i både standard utförande men även special anpassade. Om ni anlitar oss för ert projekt kommer vi se till att ni blir nöjda. Vi har även samlat på oss flera bilder från projekt som kan hjälpa er med utseende och referensprojekt. Fråga bara efter dem så visar vi gärna dem.

Tillbehör

När man bygger sin altan kan det vara så att man behöver eller vill sätta in belysning för att kunna njuta av sin altan. Vi har flera elinstallatörer vi arbetar aktivt med och kan starkt rekommendera för ett bra resultat. Om ni har fundering kring detta så löser vi så att en elektriker hör av sig till er och kommer med ett kostnadsförslag. Antigen direkt till er eller via oss. Den mest frekventa elektriker vi använder oss av är J2 Elteknik AB

Extra

Är det så att ni skall bygga en pool också? Eller är det så att utedelen till er panna står på marken och behöver flyttas upp. Det är inga problem för oss vi har goda underleverantörer som hjälper till med detta. Antigen lämnar vi ett helhetspris eller så anlitar ni dom direkt. Vi förmedlar givetvis kontaktuppgifter om ni ber om det. Det skall vara enkelt att få sin altan på plats och det tänker vi hjälpa er med.

Referenser

Vill du veta våra referenser och projekt? Tveka inte att fråga oss. Att vara transparenta mot våra kunder är det som gjort att vi har byggt oss starka och det kommer vi fortsätta vara. 

 

Kommunikation

Att hela tiden hålla kontakten uppe med dig som kund är något som vi väder sätter högt. Vi förespråkar mejl kontakt som grund och telefon när det behövs. Att hela tiden använda mejlen på sättet som visar att vi har kommit överens om visa saker. Är både positivt för våra kunder och oss som företag.